• dinsdag 9 maart 2021
    19u30-21u15
  • Aantal opleidingsuren: 2h
  • Kortrijk

Doelpubliek

Deze webinar is gericht op:

  • leidinggevenden in de zorg
  • alle geïnteresseerden uit het werkveld

Meer info

Deze webinar is een organisatie van een studentengroep uit de opleiding BanaBa in het zorgmanagement, waarbij zij volgende sprekers aan bod laten komen:

 

Mevr. Karen Boers - co-founder en CEO Becode.org - Getting things done methode van David Allen, tips en tricks timemanagement

We houden allemaal veel ballen tegelijk in de lucht. Ons hoofd en onze To Do-lijstjes raken gauw vol. De val van de toenemende chaos niet veraf en dan moeten we weer even “back to basics”. De Getting Things Done methode van David Allen biedt een handige tool om te allen tijde overzicht te houden. Zo weet je zeker dat je op het juiste moment met de juiste dingen bezig bent. En dat geeft rust in je hoofd… Tijdens deze sessie bekijken we de fundamenten van deze methode en een aantal handige "tips & tricks"!

 

Mevr. Naike Costa - directrice WZC Sint-Jozef Assenede - Verschillende theorieën en praktische tips uit de praktijk

'Gisteren had het al af moeten zijn'
Alles is belangrijk, dringend en urgent. Je hebt waarschijnlijk verschillende rollen te vervullen. Veel mensen vragen je om tijd en aandacht.
Hoe kan je ervoor zorgen dat je de focus blijft houden en efficiënt met tijd omgaat? Aan de hand van verschillende theorieën en praktische tips uit het leven gegrepen bekijken we hoe je afgewogen keuzes kan maken.