• 0 credits
  • 30 maart 2021
    9u00 - 13u00
  • Aantal opleidingsuren: 3h
  • Kortrijk

Doelpubliek

Deze webinar is gericht op:

  • leidinggevenden in de zorg
  • zorgverstrekkers
  • alle geïnteresseerden uit het werkveld

Meer info

Werk je als zorgverstrekker of heb je interesse in dit topic en wil je graag meer te weten komen over hoe om te gaan met weerstand en conflicten op de werkvloer? Dit is de kans om je sociale vaardigheden uit te breiden! 


Koen Deconinck
is de eerste spreker. Koen werkte 20 jaar in de gezondheids- en welzijnsgezondheidszorg. Nu is hij een gecertificeerde coach. In 2009 heeft hij KOMOS opgericht, een organisatie die kwaliteitsvolle training, opleiding, vorming, coaching, supervisie en HR-advies in de gezondheids- en welzijnszorg aanbiedt.  Ook is hij de auteur van ‘Mozes in witte jas’, een toepasbare gids voor leidinggevenden in de steeds veranderende zorgomgeving. Ook hiervan worden workshops aangeboden door Koen via www.mozesinwittejas.be . Weerstand kan op veel verschillende manieren voorkomen binnen (en buiten) een team. Hoe doorbreek je die weerstand? Hoe krijg ik mijn team gemotiveerd om terug proactief te zijn? Wat met weerstand van buitenaf? Doordat dit zo’n uitgebreide problematiek kan zijn, bestaat er geen pasklaar antwoord om als leidinggevende hiermee om te kunnen gaan. Koen Deconinck is daarom met al deze bagage en expertise de ideale spreker om de 1e sessie rond weerstand te verzorgen.

Daarnaast is Johan Blancke een meester in sociale vaardigheden. Hij zal toelichten wat een goed team is. Wat betekent een goed team voor jou? Het aangeven van grenzen maar ook het tolereren binnen een team, wat kan en wat is de drempel? Reflectieruimte voorzien binnen een team. Fouten maken is menselijk, maar hoe gaan we daar nu net mee om?


Inschrijven

Bedrijfsinfo